PARTNERS

’t Maasveld is trots op haar, inmiddels, bijna 40 diverse partners vanuit de sport, zorg, events en recreatie. Juist deze variatie maakt ’t Maasveld levendig en toegankelijk voor iedereen. Elke partij heef zijn eigen meerwaarde in het grote geheel. Onderstaand laten wij jullie graag kennis maken met al onze partners. Neem gerust een kijkje op hun persoonlijke website voor meer informatie.

Ook partner worden?
Voor meer informatie neem contact op via info@hetmaasveld.nl. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!SPORT PARTNERS


De Bonte Hap
Zvv Buggenum
Heren Gymclub Neer
"tete de la course" Mtb
Wielervrienden Horn
Fietsvrienden Haelen


ZORG PARTNERS
EVENT PARTNERS
RECREATIE PARTNERS
SPONSOREN

De omvang en doelgroepen van ’t Maasveld maken het park interessant voor sponsoren: bestaand en nieuw op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

De programmering van beweging en ontspanning biedt sponsoren, bedrijven en instellingen, in de regio kansen. Kansen om de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers, en klanten, te stimuleren. Daarmee stijgt ook de vitaliteit van een bedrijf. Aandacht voor duurzame inzetbaarheid, het oog voor het welzijn van de medewerkers nu en in de toekomst, levert op de lange termijn veel op. ’t Maasveld gaat faciliteiten bieden voor dergelijke vitaliteitsprogramma’s en duurzame inzetbaarheid.